Assalamualaikum, hai korang! :D..


Mesti ramai yang keliru kan tentang cara penghantaran cookies dari Cookies Vibe ni. Korang boleh order cookies di website Cookies VibeDi bahagian checkout order nanti, boleh pilih salah satu cara penghantaran cookies seperti yang tertera di bawah..


Pilihan 1- Next day Door to Door delivery

Pilihan 2- Pick up HQ

Pilihan 3- Same Day Delivery through Lalamove / Mr Speedy

Pilihan 4- Postage

Pilihan 5- Collect from Agent






Pilihan 1- Next Day Door To Door Delivery


Nak tahu lebih lanjut mengenai Next Day Door To Door Delivery?

Boleh klik di sini.


Pilihan 2- Pick up di Cookies Vibe Hq


Bagi yang berdekatan, korang boleh terus pick up cookies korang di Cookies Vibe Hq, FREE parking di Cookies Vibe Hq korang klik je gambar di bawah nanti terus direct dengan Google Maps :D







Pilihan 2- Pick up di Cookies Vibe Hq


Bagi yang berdekatan, korang boleh terus pick up cookies korang di Cookies Vibe Hq, FREE parking di Cookies Vibe Hq korang klik je gambar di bawah nanti terus direct dengan Google Maps :D



Pilihan 3- Same day delivery through Lalamove / Mr Speedy


Bagi yang tinggal di Lembah Klang korang boleh menggunakan Lalamove / Mr Speedy untuk hantar cookies pada hari yang sama..kalau korang nak ambil cookies 2 atau 3 hari sebelum raya sila nyatakan tarikh dan masa di bahagian comment semasa checkout order :D




Pilihan 4- Postage


Kalau semua pilihan di atas tak sesuai dengan kawasan korang, korang bolehlah pilih penghantaran cookies secara postage, namun sangatla tak digalakkan :D


Pilihan 5- Penghantaran Melalui Agen Di Seluruh Semenanjung Malaysia.


Kita ada agent untuk semua negeri di Semenanjung Malaysia, jadi korang tak perlu risau cookies pecah. Pilihan agen ni boleh dipilih semasa checkout tau. Klik di sini untuk lihat senarai pick up point list.


  1. Pilih dulu cookies kegemaran masukkan dalam cart di website.
  2. Checkout
  3. Ambil cookies di tempat berdekatan seperti gambar di bawah.
  4. Enjoy your cookies :D





Semua pilihan-pilihan di atas boleh dipilih semasa korang Checkout, jadi pilih dulu cookies-cookies kegemaran korang :D